Interclub najaar 2022

Vanaf 1 juli kunt u zich inschrijven voor de 

PADELLEBOOGSKE NAJAARSINTERCLUB

Er zullen 2 verschillende formats aangeboden worden: MIXED & SENIOR...

Wil je onze club verdedigen? Lees dan verder en schrijf jouw team in.

In de MIXED CUP nemen gemengde teams het tegen elkaar op. Per ontmoeting speelt een team één dameswedstrijd en één herenwedstrijd tijdens de eerste rotatie en twee gemengde wedstrijden tijdens de tweede rotatie.

In de SENIOR CUP kunnen spelers vanaf 40 jaar deelnemen. Ben je geboren in 1982, maar in 2022 nog niet verjaard? Dan mag je toch deelnemen! Bij de Padel Senior Cup zijn er zowel Open reeksen (geen minimaal aantal dames of heren) als Dames reeksen. Ook bij de Padel Senior Cup speelt een team vier wedstrijden per ontmoeting.

In welke reeks hoort jouw team thuis?

Een ontmoeting tijdens de najaarsinterclub bestaat uit vier wedstrijden. Elke wedstrijd is opgesplitst in twee rotaties. (Rotatie 1 = wedstrijd 1+2, rotatie 2 = wedstrijd 3+4). Per rotatie moet de som van de klassementen van de vier opgestelde spelers tussen het minimale en maximale aantal punten liggen van de reeks.

Hierbij de 2 links in verband met de onder - en bovengrenzen;

Mixed 

Senior

 

Welke datums moet je blokkeren in jouw agenda?

De poulefase begint op vrijdag 16 september. De ontmoetingen vinden plaats om de twee weekends. Elke poule bestaat uit maximaal zes ploegen. Daardoor zijn er maximaal vijf speelmomenten in deze fase van de interclub. De laatste ontmoetingen van de poules worden afgewerkt op zondag 13 november.

Een ontmoeting duurt ongeveer twee uur. Er is een standaard speelmoment, maar wanneer de terreincapaciteit overschreden wordt, kan de club kiezen om de ontmoeting te laten starten op een ander aanvangsuur.

De teams die eerste en tweede eindigen in hun poule gaan door naar de eindronde. Die start op vrijdag 18 november. Op zondag 11 december zijn alle winnaars van de Padel Mixed Cup en de Padel Senior Cup bekend.

 

Een team samenstellen

Een team voor de Padel Mixed Cup bestaat uit minstens drie vrouwen en drie mannen. Bij elke ontmoeting heb je minimaal twee vrouwen en twee mannen nodig. Je kan per ontmoeting maximaal acht spelers opstellen. Voor de Padel Senior Cup vorm je een team van minstens zes spelers. Op het spelersblad van elke ontmoeting moet een team minimaal vier en maximaal acht spelers noteren. Voorzie voldoende spelers in jouw team, want wedstrijden kunnen niet verplaatst worden.

 

OPGELET! Je kan slechts bij één club interclub padel spelen. Speelde je in het voorjaar interclub bij een andere club? Geen probleem, dit najaar ben je meer dan welkom in één van onze teams! Je mag interclub padel spelen voor ons  en interclub tennis voor een andere club. Het is toegestaan om je in te schrijven in meerdere teams, op voorwaarde dat ze aantreden in verschillende afdelingen. Houd daarbij wel rekening met de speelmomenten.

 

Je bent er klaar voor!

Heb je een team gevormd en ben je uitgeroepen tot kapitein? 

Stuur een mail naar info@padelleboogske.be