top of page

Beste omwonenden,

Via deze weg wensen wij, het nieuwe bestuur van TC ’t Elleboogske, jullie te informeren over het volgende ..

We gaan overschakelen van tennisclub naar padelclub. Als alles volgens plan verloopt zullen er rond midden mei vier schitterende padelpleinen de huidige tennisterreinen vervangen. Er zal geen uitbreiding van de huidige site gebeuren.

We hebben, samen met de stad Genk, gekozen voor padel aangezien deze sport momenteel enorm populair is en voor iedereen, jong en oud, ervaren of niet, heel toegankelijk is. We zijn er van overtuigd dat dit de juiste keuze is.

De aanvang van de werken zijn voorzien rond 25/04 en zullen normaal eindigen rond midden juni. Het betreft hier beperkte grondwerken, aanleg padelpleinen met een fantastisch terras tussen de terreinen. Van overlast gaat er naar onze mening geen sprake zijn aangezien de terreinen bestaan uit glazen kooien met metalen tussenpalen en dus gewoon in elkaar worden gezet. De aanvoer van de materialen zal gebeuren via het bestaande pad vanuit de Winterslagtraat. Uiteraard gebeuren deze werkzaamheden tijdens de normale werkuren.

Hierbij een kort overzicht van de te gebeuren werken :

Week 1 : afgraven van gravel en spuiten van waterdoorlatende betonlaag

Week 2 t/m 5 : drogen van waterdoorlatende betonlaag – er gebeuren in deze periode geen andere werken

Week 6 : montage van de kooien en afwerking van de ruimtes tussen de pleinen

Padel wordt gespeeld in stalen kooien met glazen wanden. Wij opteerden voor de maximale glasdikte om eventuele spelgeluiden tot een minimum te beperken..

Door de verwachte toename van het aantal leden zal de sociale controle en daarmee ook de veiligheid in het algemeen, in en rond het park, aanzienlijk verbeteren..

We gaan ook een andere richting uit wat het horecagedeelte betreft. Uiteraard blijven Pina en Roy aan boord ! We stappen af van het cafékarakter  en schakelen om naar het uitbaten van het clubhuis met een beperkte eetkaart, aangevuld met suggesties.

We begrijpen uiteraard dat er onder een aantal van jullie nog  vragen of opmerkingen kunnen zijn.

Daarom hebben we een infolijn ter beschikking waar jullie hiermee terecht kunnen. Jullie kunnen Elroy van Hoegee bereiken op het mobiel nummer +32 477 21 99 54. Ook via info@padelleboogske.be kan je contact met ons opnemen. Indien gewenst willen wij een infosessie voorzien van zodra de Coronamaatregelen het toelaten.

 

And last but not least is er voor jullie de mogelijkheid om aan een aantrekkelijk buurttarief kennis te maken met deze sport !

Sportieve groeten,

Het bestuur - Padelleboogske

bottom of page